Selskabslokaler

Hold din næste fest i Ellegaards Landkøkken – vores selskabslokale passer til enhver anledning

At holde fest i Ellegaards Landkøkken er noget helt særligt. Her får du nemlig en meget hyggelig, uformel og afslappet stemning. Alle borde er forskellige gamle og rustikke træborde, lamperne er lavet af gamle sylteglas med messingfatninger og  bordopdækningen består af romantiske og smukke tallerkener og glas – alt sammen forskelligt, men sat sammen i en smuk og indbydende harmoni.

På bordene finder du hjemmelavet kryddersalt i skønne, hyggelige mokkakopper, og blomsterne kommer som regel direkte fra grøftekanten, stranden eller haven.

 

Et selskabslokale med nostalgi og skæve, gamle ting

Er du til lige linjer og hvide duge, så er det ikke sikkert, at Landkøkkenet som selskabslokale er noget for dig. Vi sætter nemlig en ære i at være netop et landkøkken med alt, hvad det indebærer af hygge, hjemmelavet mad og samvær med klink i de gamle vinglas. Og derfor kan vi også love, at din fest bliver en helt særlig oplevelse i et lokale med atmosfære, bordopdækning med sjæl og mad lavet med hjertet.

 

Terrasse med udsigt over Lillebælt

Udover selve festlokalet, har vi en stor terrasse med udsigt over Lillebælt, hvor du og dine gæster kan opholde jer mellem måltiderne, hvis vejret er til det. Det er et perfekt sted til velkomstdrinks eller til at tage kaffen med ud senere.

Vi byder dig rigtig hjerteligt velkommen!

Kontakt Jan for at booke et møde angående din fest på tlf.: 27 52 82 87.

Eller skriv til os HER.

 

Informationer om selskabslokalet

Selskabslokalet ligger i Hejlsminde, som ligger ca. 20 minutter i bil syd for Kolding, ca. 20 minutter nord for Haderslev, og 10 minutter øst for Christiansfeld.

Lokalet kan rumme op til 60 gæster – alt efter selskabstype og ønsker til mad og servering. Spørg os, hvis du er I tvivl, om dit selskab kan være der.

Ønsker du lokalet helt for dig selv, kræver det, at I er minimum 30 personer i selskabet.

Ønsker du at holde brunch, har du lokalet fra kl. 10 til kl. 13.30.

Vi tror på, at god mad bringer mennesker sammen