Landkøkken

Landcafé med udsigt

I landkøkkenet kokkererer vi dagen lang. Til frokost serverer vi nordisk charcuteri, en fisketallerken, en vegetarret og vores efterhånden berømte hjemmelavede burger med langtidsbraiseret kalvebryst, syltede rødløg, pesto, kryddermayo og med stegte kartofler til. Du bliver mæt!

Eller du kan nyde en tre-retters menu om aftenen med gode vine til eller blot nyde udsigten over Lillebælt på vores terrasse med et iskoldt glas fadøl fra Gourmet Bryg.

Er du lækkersulten, skal du smage vores helt særlige danskproducerede italienske is, som er lavet fra bunden af friske og naturlige råvarer. Du får en cremet og usædvanlig velsmagende is produceret på mælk og fløde fra den lokale gård og lavet med stor passion af den danske ismager, Joachim Kastberg.

Velkommen!

Landcafé med kaffe og kage
Kaffe og kage i landcaféen

Kaffe og kage

I landcaféen får du ægte hjemmebagte kager, som kan forføre enhver kageelsker. Nyd et stykke kage med en god kop kaffe til.

Tapasbræt med fisk

Frokost

Signaturburger eller stjerneskud? Landcaféen serverer spændende og velsmagende retter til frokost.

Hjemmelavede kryddersnapse

Kryddersnaps

I Ellegaards Landkøkken kan du smage alverdens forskellige hjemmelavede kryddersnapse. Kom ind og prøv.

Smagfuld mad

Landkøkken for alle

Kom til fælleskabende spisning en gang om ugen i landkøkkenet, hvor der serveres en varm middagsret i fade på bordene.

Kastberg Gourmet-is

Isbar

Håndlavet danskproduceret italiensk is med smagen af dansk sommer – lavet af en passioneret dansk ismager af mælk og fløde fra lokale køer. Vælg mellem smørbagt vaffel eller bæger.

Snacks i Ellegaards Landkøkken

Is & snacks

På strandtur i Hejlsminde? Kig ind i Ellegaards Landkøkken – vi har både is, snacks og kolde drikkevarer til at tage med på stranden.

Landkøkken for alle
En gang om ugen kl. 18 - 20 er der landkøkken for alle, hvor du kan spise dig mæt for kun 100 kr. inkl. kaffe og kage. Landkøkken for alle er social fællesspisning, hvor du kan møde din nabo eller én, du endnu ikke kender, hygge dig og få din aftensmad for små penge – uden at røre en finger. Tag hele familien med eller kom alene – vi byder alle som en velkommen! Tilmelding er nødvendig, og vi reserverer gerne pladser, men ikke borde. Vi glæder os til at se jer!