Nytårsmenu 2018

Nytårsmenu 2018

 

Forret

Hummerbisque med torsk, sellerimousse, bacon & krydderolie

Hovedret

Oksemørbrad toppet med krydderurter, her til grydestegte jordskokker, løg glaseret i mørk rom, kartoffelroulade med rødbede & en kraftig oksesky

Mellemret

Unikaoste med hjemmebagt knækbrød, hjemmelavet chilimarmelade & rabarberkompot

Dessert

Passionsmousse på sprød chokoladebund med karamel, knas & bær

 

350 kr. pr. couvert

Kransekage

20 kr. pr. couvert

Bestilling

Minimumbestilling er 15 kuverter. (Gælder ikke nytårsmenu).

Sådan bestiller du
Vælg den menu, du gerne vil bestille, og klik på bestil nu-knappen. Du kommer nu til en bestillingsside, hvor du indtaster din bestilling. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe eller skrive.
Levering
Vi leverer i hele Syddanmark. Prisen for levering af mad til adresse i Christiansfeld-området er 200 kr. Levering i Haderslev, Kolding og tilsvarende koster 300 kr. (Nytårsmenu er kun til afhentning mellem kl. 14 og 15).
Aflevering af service

Al service skal afleveres rengjort senest 3 dage efter levering.

Nytårsmenu fra Landkøkkenet

Nytårsaften er en særlig aften, hvor vi fortjener det bedste: God mad, godt selskab og så lidt tid i køkkenet som muligt. Med disse fire retter, garanterer vi for to af tingene, det gode selskab må du selv sørge for. Alt er nemt og lige til at gå til, og med afhentning af menuen, får du et link til en beskrivelse af, hvordan du anretter maden samt billeder, så du kan se, hvordan du får nytårsmenuen til at tage sig bedst ud hjemme i stuen.

Al maden er hjemmelavet

I Ellegaards Landkøkken bestræber vi os hvert år på at lave en fortryllende nytårsmenu som et godt og solidt punktum på året, der gik. Menuen består altid af lækkerier og er altid lavet fra bunden. Ingen halvfabrikata her, vi laver udelukkende hjemmelavet mad. Det tager længere tid, ja, men så er vi også sikre på, at vi laver mad af god kvalitet.

Ud over de fire retter, har du mulighed for også at bestille hjemmebagt kransekage til champagnen, når rådhusklokkerne kimer. Eller til næste dag, hvis du er blevet for mæt.

Bestil til lige nøjagtig det antal kuverter, du har brug for

Du kan bestille vores nytårsmenu til afhentning nyårsaften mellem kl. 14 og 15. Der er ikke noget minimum på antal kuverter, så du kan bestille én nytårsmenu, to, 20 eller 50. Det er helt op til dig.

Se vejledningen til, hvordan du varmer og anretter din nytårsmenu her.