Mad ud af huset

Mad ud af huset – catering

I Ellegaards Landkøkken laver vi mad ud af huset året rundt uafhængigt af restauranten og caféen. Der en ny menu for hver sæson – altid baseret på årstidens friske, lokale råvarer og altid bestående af hjemmelavet mad lavet fra bunden.

Vi leverer både i Kolding, Haderslev, Christiansfeld og Vamdrup.

Se vores forskellige menuer.

 

Sammensæt din egen buffet

Du har altid mulighed for at sammensætte din egen menu eller buffet. Og vi hjælper dig gerne med det. Tal med kokken og gør brug af hans mange års erfaring i branchen. Så finder vi en løsning sammen, der passer til netop din fest, fødselsdag, sammenkomst eller selskab, og så kan du bruge tiden sammen med dine gæster og behøver ikke bekymre dig om maden.

Vi leverer til alle anledninger:

Buffet – kokken anbefaler

Vi anbefaler vores landkøkkenbuffet. Det er en rustik buffet fuld af kokkens overraskelser, og du kan være sikker på, at dine gæster bliver mætte. Her kan I hygge over maden i lang tid og runde måltidet af med den skønneste dessertbuffet.

Al maden serveres på smukke, rustikke fade – lige til at servere og med klare anvisninger til, hvordan du får det hele til at tage sig smukt ud. Så kan du bruge tiden i selskab med dine gæster i stedet for i køkkenet. Vi gør det let og du gør det lækkert!

 

 

Landkøkkenbuffet

Levering – eller hent selv

Vi leverer primært i nærområdet, dvs. Kolding og Haderslev kommune. Efter aftale leverer vi også længere væk. Spørg efter en pris. Du kan også vælge selv at hente maden i Ellegaards Landkøkken i Hejlsminde.

Pris for levering i nærområdet: Hejls, Hejlsminde, Taps, Seggelund, Sjølund, Fjelstrup og Christiansfeld er 200 kr.

Pris for levering i Kolding og Haderslev området er 300 kr.

Kontakt os

Vil du høre mere eller booke? Så ring til Jan på + 45 27 52 82 87 og få en uforpligtende snak direkte med kokken. Du er også velkommen til at sende os en mail på [email protected]

Klar til at bestille?

Brug for et selskabslokale – så se her

Har du festen, men mangler et selskabslokale, så se HER.

 

Historien om et landkøkken

Vil du høre historien om, hvordan Ellegaards Landkøkken blev til? Så læs historien her